Brug for en murer i København?

Personlig service med et smil op til begge ører, et højt fagligt niveau og en garanti om et godt håndværk er, hvad du får med murerarbejde udført af os.

En murer i København med jysk gåpåmod

Murere er der mange af i København, så hvorfor lige vælge os til at renovere din facade eller lave din tilbygning? For det første er vi et erfarent murerfirma, der blev grundlagt tilbage i 2015 med ønsket om at udføre kvalitetsarbejde for hver eneste kunde. 

For det andet er Ri Byg et murerfirma i København, der altid dukker op til aftalerne og møder vores kunder i øjenhøjde samt med et smil. Det lyder måske meget jysk, men den er god nok – for med høje kvalitetskrav om eget arbejde og en personlig service overfor vores kunder leverer vi resultater, som både vi og vores kunder er tilfredse med.

Vi rykker ud i alle brokvarterer

Vi holder til i København og kan derfor rykke ud, hvis du har brug for hjælp til renovering af en lejlighed på Nørrebro eller gerne vil have et nyt badeværelse i din villa på Østerbro. Men, det er selvfølgelig ikke et must, at du bor i brokvartererne, for at vi kommer ud og hjælper dig.

Vi ordner også gerne din facade, hvis du bor i Valby eller bygger til ved din virksomhed i Tårnby. Vi er bestemt ikke kræsne og har blot som udgangspunkt at gøre vores kunder glade og tilfredse hver eneste gang.

Ri Byg

Vi lever af tilfredse og glade kunder

Brød Hjørnet
Brød Hjørnet
30. Oktober, 2020.
Hurtig og effektiv! Jeg havde et badeværelse som der skulle renoveres. De kom til en Besigtigelse og så gik det stærkt vi aftalte at starte op om to uger. De kom som aftalt! slutter opgaven af efter to uger. fem stjerner herfra
Rebin
Rebin
28. Oktober, 2020.
Pisse flot resultat! Kan klart anbefale RI BYG! Ingen hovedpine og opgaverne bliver lavet til tiden.
Emma
Emma
24. Oktober, 2020.
Vi har brugt ri byg aps til noget murerarbejde på vores facade. De har repareret vores sokkel, fikset nogle sætningskader, udskiftet et par murersten og nogle fuger. Der er intet at komme efter når de forlader stedet.. arbejdet står perfekt og de har gjord mere rent end hvad der var i forvejen. Kan varmt anbefales !!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stefan Vlahovic
Stefan Vlahovic
24. Oktober, 2020.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af RI BYG. De har lavet et super flot gulv på mit badeværelse, især faldet i brusekabinen er lavet så flot. I en gammel Københavner-lejlighed med skæve vinkler var RI BYG de eneste, ud af de 3 firmaer jeg havde ude og kigge, der sagde "Selvfølgelig kan vi lave det også selvom det er skævt. Og det kunne de. Og da jeg efterfølgende tabte en ret stor genstand på gulvet og fik lavet en grim skramme på nogle flise, kom RI BYG og skar de ødelagte flise ud og lagde en ny i, til en meget overkommelig pris. God og professionel service hele vejen igennem, og vigtigst af alt super flot arbejde.
Milad Philips
Milad Philips
23. Oktober, 2020.
Havde Ibo og Renar til at renovere min frisørsalon. Begge var super professionelle og dygtige. De er rigtig gode til at informere om, hvad der skal ske, så man er helt med på hvad der sker ⭐⭐⭐⭐⭐5 stjerne herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Elias Hansen
Elias Hansen
23. Oktober, 2020.
Kompetente murer med den rigtige sans for god kvalitet. Det var en fornøjelse at bruge jer og det bliver bestemt ikke sidste gang
Norrina Mobarez
Norrina Mobarez
23. Oktober, 2020.
Utrolige søde medarbejder! Yder den bedste service, meget professionelle og fleksible. Tak for hjælpen??
Ali Chabayta
Ali Chabayta
23. Oktober, 2020.
Fik udbedret en del sætningsrevner i mine facader, og de fremstår perfekte. Kan stærkt anbefale ribyg!
Bilal El-malti
Bilal El-malti
23. Oktober, 2020.
Efter en gammel og træt facade foretog Ribyg pudsning og facaderenovering. Jeg har kun ros tilovers for murernes arbejde. Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og vores facade ser nu lækker ud igen!

Mangler du en dygtig murer i København?

Murerarbejde skal udføres ordentligt og med en flot finish – uanset om der er tale om murerarbejde ude eller inde i eller omkring København. Det garanterer vi, at vi gør. 

Er det, hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.  

Call Now Button
Få et tilbud
close slider